Dimissioner :: kea.dk
KEA life

Tillykke til årets dimittender

Det er med stor stolthed og glæde, at vi kan sige tillykke til årets dimittender! Det har været en fornøjelse at have jer som studerende, og vi ønsker jer alt det bedste - vi ved, hvor dygtige I er, så vi er slet ikke i tvivl om, at I kommer til at tage verden med storm.

Coonect med os på LinkedIN, så vi kan følge jeres videre færd ud i verden - og så I kan gøre brug af KEAs særlige tilbud og netværk.


KEA Kompetence

25. juni dimitterede KEA Kompetences afgangshold, og vi var glade for at fejre dem sammen med deres familier og chefer. Dennis Kristensen, Forbundsformand i FOA, holdt festtale og gav dem bl.a. disse ord med på vejen – ord som er gældende for jer alle:

”Danmark har brug for kompetencer til et fælles løft af både den private og offentlige sektor, som ikke kan ”leve” uden hinanden. Den private og offentlige sektor er nemlig hinandens forudsætninger. I har i dag bidraget endnu mere til Danmarks fælles kompetencebank. Den bank kan rumme uendeligt meget, og er vel den eneste, som ikke risikerer at ryge med i faldet ved en ny finanskrise. Snarere tværtimod.

Jeg nævnte før, at I uden tvivl har været igennem et hårdt slid her på KEA. Et slid, som jeres arbejdsplads kan høste frugten af (og som I forhåbentlig også på et tidspunkt kan se afspejle sig på lønsedlen). Men et studie er mere end dét, arbejdspladsen og lønsedlen kan høste. Det at gennemføre et studie giver også rigtig mange andre gevinster. Det giver en enorm personlig udvikling, gejst til at gå til arbejdsopgaverne med ny energi og en tillid til, at jeres opgaveløsning nu bliver mere forfinet, kvalificeret og set i nye perspektiver. Og et arbejdsliv skal også rumme netop personlig udvikling, skabe gejst og tillid til egne evner og egne kundskaber. Netop dét, at vi både udvikler os i fritiden, i privatlivet og gennem arbejdet, er med til at gøre os til hele mennesker.”

58 dimitterede fra akademiuddannelserne på deltid i hhv. ledelse, kommunikation, økonomi, international markedsføring og sundhedspraksis samt diplomuddannelsen i ledelse. 

 

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster