Teknologi :: kea.dk

MODUL 3: TEKNOLOGI

 

 

RFID, iBeacon, Cloud computing, Big data, Internet of things, Ubiquitous computing, wearables, 2nd screen, geo fencing, detection, sensors mm.

Hvem føler sig ikke lidt på bagkant med teknologiudviklingen? Den går stærkt, og modulet fokuserer på at forstå og prioritere de teknologiske muligheder. Modulet er opdelt i to spor for at sikre værdiskabende løsninger, der ikke kan skabes uden at:

1)  Gøre bureaumedarbejderne hjemmevante i løsninger, der skabes med nyt kendskab til teknologierne

2)  Med metoder fra bla. service design give en opskrift på den proces, hvor bureauteamet udvælger netop de værktøjer og teknologier, som kan designe brugeradfærd og bidrage til, at projektet løser slutbrugerens problem 


Praktisk undervisning i temaer og teknologier giver deltagerne en forståelse for teknologiens brug samt erfaring med, hvordan den kan fungere integreret i projekter. Modulet skaber derudover en hybrid kontekst ved at sammenkoble teknologi og forretning.

Undervisere

Sjur Blauenfeldt-Øverli

Underviser og faglig ankerperson på modulet

Sjur befinder sig bedst i krydsfeltet mellem design og teknologi. Han har mere end 15 års erfaring fra den digitale branche hvor han har arbejdet som kreativ for en række af Danmarks største brands. Han var i 2010 med til at udvikle og opstarte e-Concept Development, en populær bachelor uddannelse på KEA. Derudover er han faglig ansvarlig for diplommodulet ”Cross Media Concepts”.

LinkedIn: dk.linkedin.com/pub/sjur-blauenfeldt-øverli/0/4b8/507

I samarbejde med: