Praktisk information :: kea.dk

Praktisk Information

Uddannelsen henvender sig til ansatte på bureauer med minimum to års relevant erfaring. Derudover kræves der en relevant adgangsgivende uddannelse mindst på niveau med en erhvervsakademiuddannelse eller relevant videregående voksenuddannelse (VVU). Efter en samtale vil der dog ofte mulighed for en optagelsesprøve for deltagere, der ikke opfylder uddannelseskravene.

Målgruppen er både specialister og generalister – art directors, strategiske planners, kreative konceptudviklere, digitale specialister, front- og backend udviklere, PR-konsulenter, tekstforfattere, projektledere mm.

Såfremt du er interesseret i holdopstart 2018 kan du tilmelde dig interesseforespørgslen her. 


”Hele 37% af annoncørerne foretrækker et integreret bureau, hvor alle kompetencer er samlet. Sådan et bureau har vi arbejdet hårdt på at blive de seneste tre år. Ud over at ansætte og samle branchens bedste specialister, så kræver det særlige hybrider til at navigere og rådgive på tværs af det hele. Dem har vi selv måttet udvikle, da branchen har ’glemt’ integrationen. Men heldigvis startede HAP uddannelsen sidste år, så vi har naturligvis været med fra start. Og hvis de gode takter fortsætter, vil vores 6 dimittender helt sikkert suppleres med flere fremover.”

Martin Ove Rasmussen, Nordic CEO Mindshare

 

”Alle bureauer kæmper med at transformere sig selv til et ægte hybrid bureau med hertil hørende kompetencer. Uddannelse er helt afgørende – og det er glædeligt, at vores egen branche nu har et relevant og økonomisk overkommeligt uddannelsestilbud.”

Erik Laumand, adm. direktør, Nørgård Mikkelsen

I samarbejde med: