Velkomst + oversigt :: kea.dk

Hybrid Agency Program

- SILOLØSE BUREAUKOMPETENCER

Uddannelsen Hybrid Agency Program er for ambitiøse bureau-ansatte (også in-house), som ønsker at bidrage til at øge bureauets indtjening og sikre bureauets fulde kompetencer. Den skaber hybride bureaumedarbejdere, som kan medvirke til at forøge værdien i de opgaver, bureauet udvikler for kunderne. Grundlaget for uddannelsen er at erstatte siloerne med tværgående processer, multidisciplinær viden og et nyt fælles sprog omkring opgaverne.

Hybrid Agency Program er udviklet af Kreativitet & Kommunikation og KEA i tæt dialog med erfarne branchefolk for at sikre 100 procent afsæt i de behov og udfordringer, som helt forskellige danske bureauer selv ser i dag. Når hold 2 dimitterer den 20. juni 2017, har deres samarbejde med branchens allerbedste professionelle og deres evaluering givet uddannelsen endnu et løft.

Følg Hybrid Agency Program på Facebook og hold dig hele tiden opdateret på nyheder og events: www.facebook.dk/hybridagencyprogram

 "Vi har haft hold herfra på både HAP 1 og 2 - og skal helt sikkert ha' flere afsted på hold 3. Mediebilledet, teknologien og hvad det kræver i dag, at nå ind til forbrugernes hjerter og hjerner, er under voldsom forandring. Løbende opgradering af kompetencer og en holistisk tilgang til kommunikation er en forudsætning anno 2017. Det er oven i købet en uddannelse der giver et minimum af belastning for bureauet mht. tid og økonomi. Vi skal have flere bastarder i branchen (Hybrid = krydsning/bastard).”

Jens Peter Jensen, CEO Hjaltelin Stahl

I samarbejde med: