Social entreprenørskab i praksis :: kea.dk
Forskning & Innovation

Social entreprenørskab i praksis

Inspireret af bl.a. Design Kollektivet (Jægersborggade), Sidegadeprojektet (Saxogade) og andre socialøkonomiske partnerskaber, ønsker KEA at udvikle undervisningsforløb, der har til formål at styrke KEA studerendes entreprenante mindset, faglige handlekraft, omverdensforståelse og kreative kompetencer. Konkret vil de studerende få erfaring med drift af virksomhed, herunder markedsføring, markedsvalidering, kendskab til og erfaringer med at arbejde med CSR og tværfaglige arbejdsfællesskaber.

Samtidig bidrager projektet med udviklingen og realiseringen af Sidegadeprojektet - i daglig tale Sidegaden – der siden 1986 har drevet en række social økonomiske butikker og værksteder i Saxogade. Konceptet arbejder ud fra idéen om, at udsatte borgere gennem jobpraktik skal indgå i en samarbejdsrelation med studerende.

Projektet indeholder ligeledes muligheden for at etablere praktikpladser målrettet de studerende fra KEA's Design program, hvor de i praksis kan arbejde med at udvikle social økonomiske forretningsmodeller.

Projektet starter i sommeren 2014, og forventes afsluttet i sommeren 2015.

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster