Organisationsudvikling i HR-perspektiv :: kea.dk

Organisationsudvikling i HR-perspektiv

StudieretningAkademiuddannelsen i HR
Omfang10 ECTS (obligatorisk fag)
StedHellerup: KEA KOMPETENCE, Frederikkevej 8-10, 2900 Hellerup
Hellerup

Daghold 2018:
Undervisning kl. 9.00-15.00 på følgende dage:
29/1, 28/2, 5/3, 14/3, 21/3, 4/4, 16/4
Prøvedato: 23/4 2018

Internat på eksternt kursussted: 
8-9/2 2018 (1½ døgn) 
(1. dag: 9.00-21.00. Dag 2: 8.30-13.00)

Inkl. webinarer

PrisPrisen inkluderer 1½ døgn internat
Pris ex. moms kr. 12.400
Pris inkl. moms kr. 13.063
ForplejningForplejning er ikke inkluderet på normale undervisningsdage
Litteratur

Strategi med mening af Flemming Poulfelt & Mark Holst-Mikkelsen, Børsen, 2008 (ISBN-13:9788776641368)
Organisation, 6. udg. af Erik Staunstrup, Hans Jørgen Skriver & Peter Storm-Henningsen, Trojka, 2017 (ISBN: 9788771540826)
Ledelse - hele historien, 1. udg. af Steen Hildebrandt m.fl., Systime, 2015 (ISBN: 9788761670281)
Metode og projektskrivning - en introduktion, 2. udg. af Thomas Harboe fra Samfundslitteratur, 2013 (ISBN: 9788759314999)

AdgangskravKlik her for at se adgangskrav
Tilmeldingsfrist5 dage før kursusstart
TilmeldingKlik her for tilmelding
  

Med Organisationsudvikling i HR-perspektiv kvalificerer du dig til at håndtere de udviklingsorienterede situationer, der kan opstå for HR-funktionen ifm. organisationsudvikling. Du vil kunne deltage i organisationens udviklingsrettede faglige og tværfaglige samarbejde med en professionel HR-tilgang samt kunne byde fra og til og sige fra på opgaver vedr. organisationsudvikling og forandringsprocesser.

Med dette modul vil du - på basis af organisatorisk diagnose og bevidst anvendelse af metoder og redskaber - kunne gennemføre udviklings- og forandringsprocesser, der skaber værdi for virksomheden. Du vil - i en struktureret sammenhæng - kunne udvikle egen HR-praksis i arbejdet med organisationsudvikling og forandringsprocesser.

Faget er et obligatorisk fag, som knytter sig til Akademiuddannelsen i HR, som du kan læse mere om her.

Vi anbefaler, at du tager dette fagmodul EFTER du har taget 2 valgfrie fagmoduler. Vi anbefaler ydermere, at du tager dette fagmodul som det FØRSTE af de 3 obligatoriske fagmoduler, vi har på Akademiuddannelsen i HR.

INDHOLD

  • Organisationsforståelse og organisatorisk diagnose
  • Forandringer i organisationer
  • Individ og forandring
  • Organisationsudviling i HR-funktionens 

UDBYTTE 

  • Du lærer at anvende centrale metoder og redskaber til organisationsudvikling.
  • Du lærer at vurdere praksisnære problemstillinger, der relaterer sig til behov for udvikling og forandring og på basis heraf opstille løsningsmuligheder, f.eks. i form af konkrete ledelseskoncepter.
  • Du lærer med et fagligt udgangspunkt at kunne drøfte og formidle praksisnære problemstillinger vedr. udvikling og forandring med samarbejdspartnere i organisationer.
  • Du lærer at kunne præsentere organisatoriske samarbejdspartnere for relevante forslag til handling, der fremmer udvikling i organisationen.
  • Du lærer at vurdere samt byde dig til og sige fra på opgaver vedr. organisationsudvikling og forandringsprocesser.
  • Du lærer i en struktureret sammenhæng at kunne udvikle egen HR-praksis i arbejdet med organisationsudvikling og forandringsprocesser. 


PRØVEFORM
Mundtlig eksamen på baggrund af synopsis.

LIDT OM UNDERVISEREN

Finn Bech Andersen er underviser på Akademiuddannelsen i HR på faget ”Organisationsudvikling i HR-perspektiv ”.

I undervisningen tager vi udgangspunkt i din virkelighed og inddrager læsestoffet, sådan at vi kan byde ind med HR-perspektiver i organisationsudviklingen og levere konkrete metoder til arbejdet. Du vil i stor grad blive inddraget i undervisningen gennem spørgsmål, dialog, cases og gruppearbejder. Hjemmeopgaver vil også indgå aktivt i undervisningen. Vi fokuserer på at du får relevante perspektiver og redskaber, som du kan anvende i din rolle i virksomheden - nu og fremadrettet.

 

Finn har mange års erfaring med organisationsudvikling fra danske og internationale virksomheder, hvor han har bl.a. haft ansvaret for HR-bidraget i organisationsudviklingen. Han har stor erfaring som underviser fra mange forskellige institutioner. Han kommer med erfaring som HR-chef fra COWI, Maersk Line og Forsvaret. I dag indgår han i et forskningsprojekt på CBS og er medejer af forskellige virksomheder.

TILMELDING

Tilmeld dig Organisationsudvikling i HR-perspektiv.

Ved tilmelding modtager du en automatisk genereret bekræftelse. Du er optaget på uddannelsen, med mindre du hører andet fra os. Efter tilmeldingsfristen vil du modtage en indkaldelse med praktiske oplysninger som anvendt litteratur, vejviser, semesterplan mm.


KONTAKT


STUDIEADMINISTRATION

For spørgsmål vedr. modulopstarter, tilmeldinger, uddannelsesbeviser og andre praktiske spørgsmål vedr. KEA Kompetences deltidsuddannelser/efteruddannelser - kontakt:

Michelle Nielsen

E:
efteruddannelse-aau@kea.dk 
T: 4646 0500


STUDIEVEJLEDER

For spørgsmål vedr. uddannelsesvalg, optagelseskrav, realkompetence, merit m.m. – kontakt:

Joan Nielsson Mathiasen

E: 
jonm@kea.dk 
T: 2498 2010