Projektledelse og Koordinering :: kea.dk

Projektledelse og Koordinering

StudieretningKoordinator-uddannelsen 
Omfang10 ECTS (obligatorisk fag)
StedHellerup: KEA KOMPETENCE, Frederikkevej 8-10, 2900 Hellerup


Hellerup

Daghold 2018:
Undervisning kl. 08.30-15.00 på følgende dage:
26-27/2, 8-9/3, 22-23/3, 5-6/4
Prøvedato: 10/4 2018

PrisPris ex. moms kr. 10.400
Pris inkl. moms kr. 10.825
Prisen inkluderer undervisning, litteratur og forplejning.
LitteraturOlsson, & Attrup (2016): Power i projekter og portefølje, Djøfs Forlag, ISBN 9788757422269
AdgangskravKlik her for at se adgangskrav 
Tilmeldingsfrist5 dage før kursusstart
TilmeldingKlik her for tilmelding


Arbejdsopgaverne for sekretærer, administrative medarbejdere, koordinatorer og kontorassistenter ændrer sig drastisk i disse år - både i den private og i den offentlige sektor.


KEA KOMPETENCE har derfor i samarbejde med Dania Erhverv udviklet en landsdækkende koordinatoruddannelse med fokus på de fremtidige kompetencer, der efterspørges inden for dit jobområde og din rolle som koordinator, projektansvarlig og sparrringspartner.

Projektledelse er en efterspurgt kompetence hos fremtidens administrative medarbejdere, da evnen til at lede, koordinere og organisere opgaver fylder stadigt mere.
Formålet med modulet er at kvalificere dig til at koordinere og styre mindre og mellemstore projekter, fokus er derfor på projektledelse, projektstyring, projektformer og ressourceallokering.

Du undervises i, hvordan man agerer i forandringer, får kolleger og andre samarbejdspartnere med i processen, og endeligt på, hvordan man implementerer nye procedurer og forandringer i organisationen og i virksomheden.
Der vil være fokus på din rolle - fagligt som personligt - som koordinator og sparringspartner.

Undervisningen tilrettelægges med udgangspunkt i deltagernes erfaringer. Undervisningen tager hensyn til forskellige læringsstile og tilbyder en bred variation af læringstilgange.
Der undervises ud fra en praktisk orienteret tilgang, så læringen er direkte overførbar til din virkelighed.

INDHOLD:

  • Projektledelse
  • Projektstyring
  • Projektformer
  • Ressourceallokering 

UDBYTTE:

  • Udviklingsbaseret viden og forståelse for praksis og metoder indenfor projektledelse og projektstyring, herunder også aktive projektmetoder
  • Praksis og bredt udvalg af anvendte teorier/metoder indenfor projektledelse og projektstyring
  • Viden om etablering og udnyttelse af viden netværk


PRØVEFORM

Mundtlig eksamen på baggrund af erhvervscase (2 sider)


Download information om Projektledelse og koordinering her.


LIDT OM UNDERVISEREN

Underviseren på dette modul er Jan Hoffmann, der har undervist på KEA gennem de sidste 8 år i bl.a. strategisk lederskab, projektledelse, ledelse i praksis, organisation & arbejdspsykologi og på HR-akademiuddannelsen. Derudover virker han som censor på bl.a. AU fag og på Diplom i Ledelse. Jan er selvstændig konsulent med virksomheden TransformationTeam, som leverer konsulentydelser indenfor forandringsledelse på strategisk-, organisatorisk- og individniveau. Han har mange års ledererfaring. Senest som chef for global forandringsledelse i Maersk Logistics/A.P.Møller, og før det var han regionsdirektør i logistiskbranchen. Jan har desuden bestridt en række chef- og lederjobs i Forsvaret i en periode præget af mange og store forandringer. Han har en Master i Professionel Kommunikation og er oprindeligt uddannet linjeofficer og sluttede i Forsvaret i 2002 efter generalstabskursus, som chef for den internationale personaleafdeling ved Det Danske Internationale Logistikcenter DANILOG.

 


KONTAKT


STUDIEADMINISTRATION

For spørgsmål vedr. modulopstarter, tilmeldinger, uddannelsesbeviser og andre praktiske spørgsmål vedr. KEA Kompetences deltidsuddannelser/efteruddannelser - kontakt:

Christina Rasmussen

E: 
efteruddannelse-aau@kea.dk 
T: 4646 0500


STUDIEVEJLEDER

For spørgsmål vedr. uddannelsesvalg, optagelseskrav, realkompetence, merit m.m. – kontakt:

Joan Nielsson Mathiasen

E: 
jonm@kea.dk 
T: 2498 2010