Salgsledelse i detailhandlen :: kea.dk

Salgsledelse i detailhandlen

Omfang: 10 ECTS (valgfag på Akademiuddannelsen i Retail)
Start:Følger - kontakt gerne undervisningskonsulent Kim Skaaning på kisk@kea.dk / 6147 1106
Sted:KEA Kompetence, Borupvang 3, 2750 Ballerup
Eksamen: Mundtlig prøve på baggrund af kort projekt (8 sider)
Pris:

7.500 kr.

  

BLIV EN DYGTIG SALGSLEDER, DER MOTIVERER OG SIKRER REALISTISKE MÅL

Med Salgsledelse i detailhandlen får du redskaberne til at lede og organisere salgsarbejdet i butikker og kæder, herunder at opstille salgsmål og nå dem.
Dygtig ledelse er afgørende - ikke mindst i en branche med så hård konkurrence som detailhandlen. Ambitiøse salgsmål kan motivere medarbejderne til at gøre deres bedste. Og det er butikschefens eller salgslederens opgave at sikre, at målene er realistiske, og at sælgerne får de bedste forudsætninger for at nå dem.

Salgsledelse i detailhandlen er et valgfag, som knytter sig til Akademiuddannelsen i Retail, som du kan læse mere om her.

INDHOLD

  • Salgslederens lederroller
  • Salgsledelse i organisatorisk perspektiv
  • Opstilling af strategiske og taktiske salgsmål
  • Overordnede principper for arbejdsdeling og distriktsinddeling
  • Mødeteknik

UDBYTTE

  • Du får udviklet din evne til at opstille strategiske salgsmål og hjælpe med prioriteringen af sælgernes opgaver
  • Du får redskaber til at coache og motivere medarbejderne
  • Du lærer at bruge værktøjer for tidsplanlægning og mødeledelsesteknikker
  • Du opnår kendskab til og skal kunne anvende forskellige motiverende teknikker i dit ledelsesarbejde
  • Du får fokus på personlig planlægning og styringsværktøjer, således at du bliver i stand til at optimere indsatsen i butikken

LIDT OM UNDERVISEREN

Kim Skaaning har en professionel baggrund inden for retail, salg og indkøb, hvor han bl.a. har varetaget stillinger som International Salgschef og Distriktschef i tøjvirksomheden Bestseller. Kim Skaaning har også mange års erfaring med sourcing, indkøb og produktion i Kina, hvor han som direktør for en mindre importvirksomhed arbejdede i krydsfeltet mellem produktion i Kina og europæiske retailvirksomheder.
Kim Skaaning har en Diplom i international Markedsføring og en MBA fra Henley Business School. For Kim er det fantastisk at kunne løfte sin praktiske viden fra Bestseller og sin tid i Kina, kombineret med sine teoretiske uddannelser direkte over i undervisningen. På den måde bliver undervisningen meget mere relevant og skaber værdi for de studerende og deres virksomheder.

TILMELDING

Tilmeld dig Salgledelse i detailhandlen

Ved tilmelding modtager du en automatisk genereret bekræftelse. Du er optaget på uddannelsen, med mindre du hører andet fra os. Efter tilmeldingsfristen vil du modtage en indkaldelse med praktiske oplysninger som anvendt litteratur, vejviser, semesterplan mm.

Dette fag tilbydes også som et virksomhedstilpasset forløb.

 


Spørgsmål?

For spørgsmål vdr. uddannelsesvalg, optagelseskrav, uddannelsestilrettelæggelse, karriereplanlægning og hvordan du kan/skal være studerende på en deltids/efteruddannelse samt muligheder for at blive realkompetencevurderet og/eller få merit – kontakt:

 

STUDIEVEJLEDER

Joan Nielsson Mathiasen
jonm@kea.dk 
Tlf: 2498 2010For spørgsmål vdr. modulopstarter, tilmeldinger, uddannelsesbeviser og andre praktiske spørgsmål vedrørende Kompetences deltidsuddannelser/efteruddannelser – kontakt:

 

STUDIEADMINISTRATION

Christina Rasmussen
chri@kea.dk 
Tlf: 4646 0518

 

Eller

 

Karina Onsberg Torstensen
kaot@kea.dk 
Tlf: 4646 0519