Præsentationsteknik :: kea.dk

Præsentationsteknik

StudieretningAkademiuddannelsen i Kommunikation og Formidling
Omfang5 ECTS (valgfrit fagmodul)
StedHellerup: KEA KOMPETENCE, Frederikkevej 8-10, 2900 Hellerup
Hellerup

Daghold:
Undervisning kl. 09.00-15.00 på følgende dage: 
10/1, 17/1, 24/1, 31/1
Prøvedato: 7/2 2018

Tag evt. Skriftlig Kommunikation i umiddelbar forlængelse af dette modul i samme semester

Pris3.400 kr.
ForplejningForplejning er ej inkluderet
LitteraturOpdateres
AdgangskravKlik her for at se adgangskrav
Tilmeldingsfrist5 dage før kursusstart
TilmeldingKlik her for tilmelding

 

KOM UD OVER RAMPEN MED DIT BUDSKAB - BLIV SET OG HØRT!

Skal du holde et mundtligt oplæg på dit arbejde, hvor du er specialisten? Skal du overbevise dine kollegaer om en sag eller chefen om, at du skal have nye arbejdsområder, eller skal du bare holde et brag af en tale for konfirmanden i familien? Så er dette forløb lige noget for dig! På faget Præsentationsteknik arbejder vi med at få dig til at tale levende, overbevisende og brænde igennem med dine budskaber. Samtidig får du konkrete redskaber, der sætter dig i stand til at strukturere og tilrettelægge din mundtlige præsentation.

Præsentationsteknik er for dig, der ønsker at arbejde med at finde din personlige kommunikationsstil i et trygt miljø. Du kan bruge faget som et enkeltstående kursus i præsentationsteknik eller som en del af en fuld akademiuddannelse (fx i Kommunikation og formidling).
- Vel mødt til et inspirerende og spændende øvelsesforløb!

Præsentationsteknik er et valgfag, der knytter sig til Akademiuddannelsen i kommunikation og formidling, som du kan læse mere om her.  

INDHOLD

  • Planlægningsværktøjer
  • Målgruppeorientering
  • Præsentationsteknikker
  • Storytelling

UDBYTTE 

  • På dette modul lærer du de mest relevante kommunikationsteorier så du kan planlægge, gennemføre og evaluere en præsentation.
  • Du lærer også de forskellige begreber, metoder og værktøjer, til præsentationsteknik og personlig profilering, som gør dig i stand til at levere din bedste præstation.


HOS KEA FÅR DU DERUDOVER

  • Praksisnær undervisning på niveau for videregående uddannelser
  • Undervisere med både høj faglig viden og solid erfaring indenfor området
  • Et uddannelsesmodul på 5 ECTS, som kan indgå i en akkrediteret akademiuddannelse.


PRØVEFORM
Mundtlig prøve med materiale.


LIDT OM UNDERVISEREN
Nanna Berglund er uddannet kandidat i kommunikation (cand. comm.) og har undervist i kommunikation i 6 år. Derudover er hun tidligere skuespiller og har medvirket i teaterforestillinger på bl.a. Amagerscenen, Teater Vestvolden og Nørrebros teater.
Nanna har fokus på at sikre, at det, de studerende lærer i undervisningen kan anvendes i deres hverdagspraksis. Samtidig arbejder hun også bevidst med at få de studerende til at trække deres erfaringer med ind i undervisningsrummet. Derfor er et af hendes vigtigste fokuspunkter at skabe et dynamisk undervisningsrum, hvor de studerende trænes i at formidle deres budskab med troværdighed og gennemslagskraft. Samtidig har hun stor respekt, for hvor den enkelte studerende befinder sig personligt i arbejdet med deres præsentationer.
 

 

 


KONTAKT


STUDIEADMINISTRATION

For spørgsmål vedr. modulopstarter, tilmeldinger, uddannelsesbeviser og andre praktiske spørgsmål vedr. KEA Kompetences deltidsuddannelser/efteruddannelser - kontakt:

Michelle Nielsen

E:
efteruddannelse-aau@kea.dk 
T: 4646 0500


STUDIEVEJLEDER

For spørgsmål vedr. uddannelsesvalg, optagelseskrav, realkompetence, merit m.m. – kontakt:

Joan Nielsson Mathiasen

E: 
jonm@kea.dk 
T: 2498 2010