HR :: kea.dk

KORT OM HR UDDANNELSEN

Akademiuddannelsen i HR er en kort videregående erhvervsrettet efteruddannelse, som er tilrettelagt så du tager den på deltid. Uddannelsen giver sammen med 2 års relevant erhvervserfaring adgang til videreuddannelse på diplomniveau.

HR-OMRÅDET

KLIK HER FOR AT GÅ TIL FAG, INDHOLD OG TILMELDING

Fagmodulerne inden for HR kvalificerer dig til at arbejde professionelt med HR-strategi på både operationelt og strategisk niveau. Du lærer at udvikle strategier ud fra forskellige perspektiver på ledelse, struktur og forandringsprocesser. Det betyder, at du bliver klædt på til at få aktiv indflydelse på udviklingsprocesserne i en virksomhed fra start til slut. Dermed er du med til at skabe mere værdi. 

MÅLGRUPPE: Fagmodulerne er til dig, som arbejder med HR, men som ønsker at blive klædt på til at arbejde som HR professionel, der er med til at sikre kvalitet og udvikling i såvel HR som virksomheden. Modulerne er også relevant for konsulenter, ledere samt for medarbejdere, der ønsker at arbejde med HR i en fremtidig stilling.

UDBYTTE

  • Du bliver rustet til at rådgive ledelsen strategisk og gøre en mærkbar forskel i organisationens hverdag
  • Du bliver i stand til at definere en HR-strategi, der kan fungere i praksis  
  • Du får konkrete værktøjer til at tage hånd om en medarbejders livscyklus fra rekruttering til outplacement
  • Du får redskaber til teambuilding aktiviteter med metoderne fra Action for Excellence
  • Du vil være i stand til at effektmåle igangsatte aktiviteter, når det gælder f.eks. kompetenceudvikling
  • Du lærer at arbejde med psykologiske tests
  • Du får et bredt netværk, som du vil kunne bruge til sparring i din fremtidige karriere

Fleksibel undervisning

Undervisningen tilrettelægges sådan, at der tages hensyn til dine muligheder for at kombinere uddannelse med arbejde. Du kan vælge at tage enkelte fagmoduler, der har din særlige interesse eller en hel uddannelse ved at dele uddannelsen op og tage den over længere tid. Du skal blot have afsluttet hele uddannelsen inden for seks år. Så der er gode betingelser for også at tilpasse uddannelsen til dit privatliv og din fritid.

Undervisningen tager udgangspunkt i praktiske problemstillinger, som du kan relatere til dit job. Det betyder, at du kan udvikle dig i dit professionelle arbejdsliv, samtidig med du læser på uddannelsen. Du vil opdage, at du kan bygge oven på din egen erfaring, opdage nye vinkler sammen med medstuderende og ikke mindst anvende din nye viden straks, du er tilbage på jobbet.

FJERNUNDERVISNING VIA SMARTLEARNING.DK

Du har mulighed for at tage et fagmodul som fjernundervisning. Se mere på www.smartlearning.dk.