FAGMODULER OG TILMELDING - AKADEMINIVEAU :: kea.dk

INDHOLD OG OPBYGNING


Vi anbefaler, at du tager de tre obligatoriske fagmoduler før 3 valgfrie fagmoduler. Erfaring viser, at vores studerende får mest ud af uddannelsen, når de følger modulerne i en rækkefølge startende med "Ledelse i praksis" efterfulgt af "Organisation og arbejdspsykologi" for at slutte med "Det strategiske lederskab."

Når det drejer som om valgfrie fagmoduler, kan du naturligvis vælge helt selv. 10 ECTS point skal dog være fra ledelsesområdet. Der er dog 3 kombinationer, som kan anbefales, hvis du ønsker et særligt fokus på uddannelsen.


Download information om Akademiuddannelsen i Ledelse her


FOKUS PÅ DEN SENESTE FORSKNING 

KEA Kompetence følger løbende den seneste forskning inden for de områder vi fokuserer på. I december 2016 var KEA Kompetence vært for forskningskonferencen ”Creative Leadership and Play”, hvor den græske professor og specialist på området Dr. Babis Mainemelis inspirerede private og offentlige ledere og KEA undervisere. Se videoklip fra konferencen nedenfor. 


Se lang version af filmen her.


ANDRE UDDANNELSESKOMBINATIONER

Vi har erfaring med at deltagere på ledelseslinjen også vælger at kombinere deres lederuddannelse med valgfrie fagmoduler fra:KONTAKT


STUDIEADMINISTRATION

For spørgsmål vedr. modulopstarter, tilmeldinger, uddannelsesbeviser og andre praktiske spørgsmål vedr. KEA Kompetences deltidsuddannelser/efteruddannelser - kontakt:

Michelle Nielsen

E:
efteruddannelse-aau@kea.dk 
T: 4646 0500


STUDIEVEJLEDER

For spørgsmål vedr. uddannelsesvalg, optagelseskrav, realkompetence, merit m.m. – kontakt:

Joan Nielsson Mathiasen

E: 
jonm@kea.dk 
T: 2498 2010