VIRKSOMHEDSTILPASSEDE FORLØB :: kea.dk

FOR VIRKSOMHEDER

Giv dine medarbejdere og ledere kompetencegivende efteruddannelse og opnå bedre trivsel, produktivitet og bundlinje.

KEA Kompetence tilbyder virksomheder, brancheorganisationer, kommuner, interesseorganisationer virksomhedstilpassede forløb med udgangspunkt i det aktuelle behov for kompetenceudvikling. KEA har gode erfaringer med at løfte virksomhedens interne uddannelser ind i rammerne af fag på videregående uddannelser på akademi- eller diplomniveau.

KEA tilbyder virksomhedstilpassede forløb inden for alle udbudte fagmoduler, som kane kan udbydes i en struktur, hvor det er muligt at søge økonomisk støtte.


Hvad siger kunderne om os

McDonald's, Synoptik og Jem&Fix har alle kørt virksomhedstilpassede forløb. Hør deres erfaringer her.


PROFESSIONEL RÅDGIVNING

KEAs uddannelseskonsulenter tager altid afsæt i en grundig afdækning af virksomhedens behov for kompetenceudvikling og i tæt dialog med virksomheden udvikler vi uddannelsesforløb for såvel medarbejdere som ledere på alle niveauer. Vores uddannelseskonsulenter er med hele vejen og yder professionel rådgivning og sparring.

ERFARNE UNDERVISERE

Det kan være mange år siden man sidst har siddet ’på skolebænken’, men vi lover det ikke bliver kedeligt! Vores kompetente undervisere har mange års erfaring fra erhvervslivet og mange års erfaring med voksenundervisning. Undervisningen tager udgangspunkt i virksomhedens virkelighed, der kobles til teoriske perspektiver. Som deltager får du nye perspektiver på dit arbejdsliv og redskaber til at omsætte din nye viden til handling!

UDDANNELSER UD AF HUSET

Virksomhedstilpassede forløb foregår der, hvor det er bedst for virksomheden og dens ansatte. Det kan være i virksomheden, hos KEA eller et helt tredje sted.

KEA Kompetence har gode undervisningsfaciliteter i Hellerup og Ballerup, begge nær S-tog og motorvej - og med gode parkeringsmuligheder.

Det kan også være en fordel at slå mindre virksomhedshold sammen på et hold. Det giver ofte en dynamisk videndeling og livlig erfaringsudveksling til glæde for alle parter.

Det praktiske

KEA Kompetence hjælper gerne med det praktiske omkring booking af overnatning og kursusfaciliteter.

Økonomisk støtte

KEA tilbyder virksomhedstilpassede forløb inden for vores brede udbud af fagmoduler på akademi- og diplomniveau i en struktur, hvor det er muligt at søge økonomisk støtte inden for reglerne om SVU (Statens Voksen Uddannelsesstøtte). Læs mere her.

Mere information

Kontakt KEA Kompetence på tlf. 4646 0500 eller efteruddannelse@kea.dk for en uforpligtende snak om netop din virksomheds ønsker og behov.