GRATIS KURSUS - Eksamensteknik :: kea.dk

Kursus i eksamensteknik

Når du er startet på en videregående efteruddannelse er en del af uddannelsen at hvert modul afsluttes med en eksamen, enten mundtlig eller skriftlig.

For nogle er det at gå til eksamen forbundet med dårlige oplevelser og stress eller også er det bare mange år siden du sidst har været til en eksamen. Du er måske bekymret for:

Hvordan skal du forberede dig? Hvor meget skal du studere inden? Skal du holde et oplæg først, når du kommer ind til den mundtlige eksamen? Er du normalt meget nervøs til en eksamen? Går den sorte klap ned? Osv.

Det kan være svært at komme i gang med at forberede sig til eksamenen. Det kan også være at det at du skal til eksamen fylder alt for meget for dig.

Der er nogle gode råd du kan bruge som måske kan hjælpe dig både med din forberedelse til eksamen men også under selve eksamenen hvad enten den er mundtlig eller skriftlig. På dette korte kursus i eksamensteknik vil du blive præsenteret for hvordan du kan forberede dig på en eksamen og hvordan du kan gå til eksamen.

KURSETS INDHOLD

  • At forberede sig og studere til eksamen
  • Inden eksamenen
  • Mundtlig eksamen
  • Skriftlig eksamen
  • Eksamensangst  

 

UNDERVISER

Joan Nielsson Mathiasen, studievejleder

FORÅR 2018

Ballerup
WTC, Borupvang 3 
Torsdag d. 17. maj 2018 kl. 15.00-16.30

Hellerup
Frederikkevej 8 
Onsdag d. 16. maj 2018 kl. 15.00-16.30

 

 

Tilmelding

Kursus i Eksamensteknik 2017

Kursus i Eksamensteknik
Kursuslokation