Hvad skal jeg vælge? :: kea.dk

Hvad skal jeg vælge?

Vi har mulighed og behov for at uddanne os hele livet og derfor er der udviklet en lang række efteruddannelsestilbud. Akademi- og Diplomuddannelser er efteruddannelser som er målrettet voksne med erfaring fra arbejdsmarkedet og tilrettelagt, så du kan tage fag fra uddannelserne i fritiden, som en del af arbejdstiden eller under et ledighedsforløb. Her kan du læse om dine uddannelsesmuligheder alt efter om du ønsker uddannelse på et bestemt niveau, indenfor et bestemt fagområde eller tilpasset din aktuelle beskæftigelsessituation.

Uddannelsesniveauer

KEA Kompetence tilbyder uddannelser på akademi- og diplomniveau. Akademiuddannelsen er en kortere videregående uddannelse, som giver adgang til en diplomuddannelse og en diplomuddannelse er en mellemlang videregående uddannelse på niveau med en professionsbachelor, som giver adgang til en masteruddannelse.

Adgangskravet til akademiuddannelserne er 2 års relevant erhvervserfaring og en uddannelse svarende til en ungdomsuddannelse. Læs mere om akademiuddannelserne og adgangskravene her.

Adgangskravet til en diplomuddannelse er 2 års relevant erhvervserfaring og en uddannelse svarende til akademiniveau. Læs mere om diplomuddannelserne og adgangskravene her.

Fagområder

KEA Kompetence tilbyder akademi- og diplomuddannelser indenfor flere forskellige fagområder. Herunder kan du se hvilke og under fag kan du se alle fag.  


Ledig eller i job

Uanset om man er ledig eller i job, er der god grund til at uddanne sig og derigennem styrke sine kompetencer på arbejdsmarkedet.

KEA Kompetence tilbyder virksomhedstilpassede forløb, hvor akademi- og diplomfag skræddersys til den aktuelle virkelig i erhvervslivet og det offentlige, og derigennem give medarbejdere og ledere kompetencegivende efteruddannelse. Læs mere om virksomhedstilpassede forløb her.

KEA Kompetence tilbyder også særlige forløb for ledige, hvor akademi- og diplomfag udbydes som 6. ugers kurser, som ledige kan søge om uddannelsesstøtte til. Læs mere om kurser for ledige her.

 

 

Brug for vejledning?

Har du brug for personlig vejledning i, hvad der er det rigtige uddannelsestilbud for dig, så kontakt KEA Kompetences studievejleder

Joan Nielsson Mathiasen
Jonm@kea.dk 
Tlf: 2498 2010