OM KEA KOMPETENCE :: kea.dk

OM KEA KOMPETENCE

KEA Kompetence tager udgangspunkt i dig og din virkelighed.

Hos KEA Kompetence tilbyder vi erhvervsorienteret kompetencegivende efter- og videreuddannelse på akademi- og diplomniveau. Vores uddannelsesforløb tager udgangspunkt i din virkelighed, og den kobler vi teoretiske perspektiver på, så du får nye perspektiver på dit arbejde og brugbare værktøjer med dig hjem.

Vi udvikler vores praksisrettede, videregående uddannelse på akademi- og diplomniveau, i nært samarbejde med erhvervslivet, og vi er i konstant dialog med virksomheder og brancheorganisationer for at holde uddannelsernes form og indhold ajour. På denne måde sikrer vi, at vores uddannelsesforløb altid er i tråd med private såvel som offentlige virksomheders behov, når det handler om videre- og efteruddannelse af medarbejdere og ledere. Vi går også gerne i dialog om at tilpasse både egne og virksomheders uddannelse, således at de studerende er sikret godkendte uddannelser, hvor man optjener merit og ECTS-point, der efterfølgende kan anvendes i andre sammenhænge.

KEA Kompetence har hovedadresse i Hellerup samt undervisning i Ballerup og Hellerup. Begge adresser ligger tæt ved S-tog og har fri parkering.

Ca. 4.800 personer gennemfører hvert år et modul eller et fag hos KEA Kompetence.