Fakta :: kea.dk
Uddannelser

Fakta

Længde: 2 år (120 ECTS)
Adresse: Prinsesse Charlottes Gade 38, 2200 København N
T: 4646 0300 
Se på Google maps
Sprog:Dansk
Udgifter:

Du skal under studiet forvente nogle udgifter til køb af bøger, lommeregner m.v. i beløbsstørrelsen kr. 4000 - 6000. Bogliste vil blive oploadet på en hjemmeside, som du vil få adgang til før studiestart.

Det anbefales, at du venter med indkøb til efter studiestart, da der herved vil være mulighed for at foretage ”fællesindkøb” med rabatter.

Du vil på studiet ikke kunne undvære en bærbar PC’er, tablet eller lignende. Hvis du ikke allerede har en computer og skal ud og købe en ny, kan følgende data være dig til hjælp:

Minimum anbefalet hardware:

 

  • Intel©Core i5-3320M 3.3GHz eller bedre.
  • 8 GB Ram
  • 1920 × 1080 Grafikopløsning
  • 64 Bit operativsystem. (Windows 7 -32 Bit går også)
  • 5 GHz Trådløst netkort (tilslutning til KEAs trådløse netværk)
  • VGA port eller adapter (til KEAs projektor)
  • RJ45 port eller adapter til (anvendes i forbindelse med øvelser i prøvestande) 

Hvis du vælger at købe en MAC maskine, skal du sikre dig, at der kan installeres et Windows operativsystem på MAC maskinen. Der vil på studiet blive arbejdet med programmer, der ikke er udviklet til MAC.

Du skal sørge for at have Office-pakken installeret på din computer. Har du ikke Office-pakken installeret i forvejen, kan du evt. vente med at købe pakken til studiestart, hvor I på holdet muligvis kan spare penge, hvis I køber sammen.

Du vil som studerende få adgang til de fleste af Microsofts produkter uden at det vil koste dig noget. KEA har indgået aftaler med Microsoft om gratis licenser, som er gældende, så længe du er studerende. Undtaget for denne aftale er dog Office pakken.

Økonomi: Uddannelsen er SU berettiget.
Studieordning:Download studieordning / Studieordning gældende for studiestart FØR august 2014
Tillæg til studieordning
Eksamensordning:Download eksamensordning
Diploma Supplement:

KEA udsteder automatisk Diploma Supplement som tillæg til eksamensbeviset for alle afsluttede uddannelser fra KEA. Diploma Supplement er et engelsksproget tillæg til eksamensbeviser for videregående uddannelser. Diploma Supplementet skal fremme den internationale mobilitet og uddannelsernes gennemsigtighed ved at give færdiguddannede fyldestgørende dokumentation for den uddannelse, de har gennemgået, herunder oplysninger om indhold, omfang, niveau og erhvervsmæssige sigte. Desuden indeholder Diploma Supplement en beskrivelse af KEA og det danske uddannelsessystem.

Kontakt:

Optagelsessekretariatet, T: 46 46 07 00, mail:applicant@kea.dk eller studie- og karrierevejledningen på studievejledning@kea.dk

Studie- og karrierevejleder 
Synne Juhl
E: synj@kea.dk / T: 4646 0214
Telefontid: m
andag, tirsdag og fredag kl. 9-11

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster