Studieform :: kea.dk
Uddannelser

Studieform

Undervisningen er baseret på projekter, der giver et godt grundlag for at forstå praksis, og opgaver løses normalt i grupper.

Klasseundervisningen bliver gradvist afløst af vejlederbaseret undervisning. Projektopgaverne og især afgangsprojektet er selvstændige opgaver, som du løser på baggrund af den teori, du har lært. Så vidt muligt bygger projekterne på cases fra konkrete virksomheder. Undervejs får du gode råd og konstruktiv kritik.

Du skal være indstillet på at yde en selvstændig indsats og på at samarbejde med dine medstuderende. Undervisningsformen giver dig en erfaring, som du kan bruge til at løse både kendte og nye problemstillinger.

På el-installatør uddannelsen kan man få inspiration til en international karriere gennem studieture til udlandet. De studerende har eksempelvis i efteråret 2013 været i Rom for at besøge to fabrikker fra ABB for at lære om den nyeste teknologiske udvikling.

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster