Nyheder :: kea.dk
Det sker

Studerende på PTI (produktudvikling og teknisk integration) har det seneste år samarbejdet med den brasilianske flyproducent EMBRAER og bilproducenten Peugeot om at skabe fremtidens grønne flykabine. Nu kan deres løsninger opleves.

Da Alicja Biala dimitterede fra Sustainable Fashion på KEA, blev hun optaget på det prestigefulde Royal College of Art. En enestående, men også dyr mulighed. Nu tilbyder hun sin kunst til gengæld for funding.

Det er stort at kunne kalde sig Autoriseret El-installatør – og endda som de første, der har taget uddannelsen på deltid ved siden af jobbet.

Gæsterne på årets Roskilde Festival kan komme og lave deres eget festivalgear af genanvendt affald og få repareret deres ødelagte udstyr - med et demokratisk twist.

KEA har taget initiativ til en konference om kvalitet, der for første gang nogensinde samler repræsentanter far hele den videregående sektor. Målet er at dele erfaringer og blive inspireret på tværs - for udfordringerne er ofte de samme.

Sko, som hele familien kan bruge, tøj farvet med madaffald og strikket yogatøj uden spild. Det er blot nogle af de studerendes bæredygtige ideer til fremtidens NIKE-produkter.

Der produceres mere end 400 milliarder kvadratmeter tekstil årligt, og meget af det ender desværre som affald. Men Pattern Designere kan spille en afgørende rolle i for hold til at sænke tallet.

I år er KEA repræsenteret på Roskilde Festival sammen med Copenhagen Maker. Vi vil vise Roskilde og dig, at det plastik, du plejer at smide ud, faktisk kan genbruges, og fx blive til en teltpløk. Så kom med din plastik.

Hackerangreb og stigende it-kriminalitet giver desperat mangel på it-sikkerhedsspecialister. Nu udbyder KEA Danmarks første uddannelse dedikeret til it-sikkerhed.

Det begyndte med en robot- og dronemesse i Odense, og nu har KEA dimittend Julie Bloch Jensen 14 ingeniører ansat i sit firma Copenhagen Robots.

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster