Forskning & Innovation :: kea.dk
Forskning & Innovation

Forskning & Innovation bidrager til KEAs strategiske mål om at sikre en stærk praksisforankring og praksisudvikling i KEAs mange uddannelser. Forskning & Innovation arbejder med at fremme udviklingen af forsknings- og praksisbaseret viden og formidler denne viden til studerende, ansatte og relevante eksterne aktører i en tilpasset og selekteret form. F&ICK besidder kompetencerne i at opsøge, udvælge og strukturere viden og forskning for at sikre en højere udviklings- og innovationsgrad på KEA og i det danske samfund generelt.  

Forskning & Innovation opererer indenfor forskellige fokusområder, der supplerer og kvalificerer hinanden og bidrager til tværfaglige uddannelsesmiljøer på KEA. Endvidere supportere Forskning & Innovation KEAs program- og funktionsområder med forsknings- og udviklingsrelateret arbejde, og varetager projektledelsen på en række større tværgående og tværinstitutionelle projekter.

Du kan læse mere om de enkelte projekter i menuen til venstre.

Vil du vide mere om Forskning & Innovation, eller ønsker du at samarbejde omkring et projekt, så kontakt Forsknings- og Innovationschef Thomas Rasmussen thra@kea.dk 

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster