KEA - Københavns Erhvervsakademi :: kea.dk

Nyheder fra KEA

Den hurtige mode har store negative konsekvenser for vores klode, men nu åbner Slow Fashion i København med fokus på kvalitet og bæredygtighed. Bag butikken står KEA-dimittend Josephine Raun.

KEAs direktør Jesper Rasmussen fylder 60 år i dag.

 

70 studerende fra hele verden har i fem intense dage på KEA arbejdet med at udtænke innovative projekter, der forandrer byrummet og løser nogle helt konkrete udfordringer.

Entreprenørship på KEA inspirerede Tobias Juul Brøgger-Jensen til at starte sneaker-app’en Stride – som har fået 410.000 kr. fra Innovationsfonden.

Det er billigt, og tingene er unikke. Alligevel kender de fleste unge ikke til Røde Kors’ møbelbutikker. Røde Kors har bedt 3. semester Marketing & Communication Design om hjælp til at ændre på det.

Alt for mange unge bruger ikke deres studenterhue til noget og ender som ufaglærte. Større viden om erhvervsakademierne og de korte- og mellemlange uddannelser kan være løsningen.

 

 

Events

 

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster