KEA - Københavns Erhvervsakademi :: kea.dk

Nyheder fra KEA

Pigerne der står bag det intelligente smykke Fibo og blev udtaget til Innovation World Cup røg direkte i finalen ved Polar Bear Pitching i Finland, hvor de pitchede i iskoldt vand.

KEAconnect satte ny publikumsrekord - 2.209 kom til åbent hus for at blive klogere på KEAs uddannelser og praksisnære tilgang, hvor viden går hånd i hånd med virkeligheden. En enkelt kom helt fra Belgien.

Studerende fra Sustainable Fashion har upcycklet genbrugstøj til lækre designs, som uledsagede unge flygtninge kvit og frit kunne shoppe i pop-up shoppen i Teglgårdstræde 7.

Den 1. marts samles intern og ekstern kommunikation samt markedsføring på KEA i én enhed med en ny kommunikationschef.

E-design studerende Christina Stigborg har sammen med sin partner Joel Regefalk skabt en møbelserie i svejsede stålstænger, der har høstet stor opmærksomhed på interiør- og designmessen Formland samt sponsering fra Kvadrat.

Studerende på PTI (produktudvikling og teknisk integration) har det seneste semester samarbejdet med den brasilianske flyproducent EMBRAER og bilproducenten Peugeot om at skabe fremtidens grønne flykabine.

Events

Ingen begivenheder fundet

 

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster