KEA - Københavns Erhvervsakademi :: kea.dk

Nyheder fra KEA

I den forgangne uge er hijaben som hverdagsobjekt blevet udfordret i materiale, komfort og ikke mindst æstetik - noget som mange tørklædebærende kvinder efterlyser.

De unge med boglig baggrund har virkelig fået øjnene op for byggebranchen, hvor der er mulighed for at arbejde bæredygtigt - og med nye materialer og teknologier.

Uddannelsen i IT-sikkerhed har fået overraskende mange ansøgere. Hackerangreb og stigende it-kriminalitet giver desperat mangel på it-sikkerhedsspecialister.

KEA’s egen plastik-ekspert Frank Christensen, som studerer til produktionsteknolog, giver dig 10 tips til en bæredygtig festival – som også kan bruges derhjemme eller på ferien.

Studerende på PTI (produktudvikling og teknisk integration) har det seneste år samarbejdet med den brasilianske flyproducent EMBRAER og bilproducenten Peugeot om at skabe fremtidens grønne flykabine. Nu kan deres løsninger opleves.

Da Alicja Biala dimitterede fra Sustainable Fashion på KEA, blev hun optaget på det prestigefulde Royal College of Art. En enestående, men også dyr mulighed. Nu tilbyder hun sin kunst til gengæld for funding.

Events

Ingen begivenheder fundet

 

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster