KEA - Københavns Erhvervsakademi :: kea.dk

Nyheder fra KEA

Ny aftale giver KEA adgang til forskning og udvikling for 33 milliarder og sikrer et tæt samarbejde med det erhvervsliv, de studerende uddannes til.

Julian Holm har grebet sin praktik anderledes an – han foreslog simpelthen et projekt, der skulle øge kendskabet til en vejledningsservice om digitalisering på Teknologisk Institut – og sig selv som projektleder.

It er ikke kun for nørdede drenge med hang til pizza og cola. Søgningen af piger til de digitale uddannelser på KEA er steget 15 procent i år. Pigerne vil skabe og udvikle den it, som er i alting i dag. Mød fem af dem her.

Optaget øges markant på flere af de tekniske og digitale uddannelser på KEA. Det skyldes stor efterspørgsel fra erhvervslivet og det faktum, at it er blevet allestedsnærværende. Og nu vil pigerne også være med.

The Ecoweek book #1 har input fra en række internationale keynote speakers, der arbejder med bæredygtig arkitektur og byggeri – herunder ph.d. og underviser Jan Johansson fra KEA.

Studerende fra Multimedie design har skabt en række videoer til Fairtrade Danmark og kampagnen Verden Største Kaffepause, hvor millioner af kaffeelskere verden over viste deres opbakning til Fairtrade kaffebøndernes kamp mod klimaforandringer.

Events

Ingen begivenheder fundet

 
 

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og YOUtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster