KEA - Københavns Erhvervsakademi :: kea.dk

Nyheder fra KEA

Danske Penol vil udvide forretningen til resten af verden startende med Tyskland. Studerende på Design Business har givet deres bud på, hvordan de bæredygtige blyanter og Svanemærkede tudser skal lanceres syd for grænsen.

Vi taler meget om bæredygtighed, og mange vil gerne bygge bæredygtigt, men hvordan fungerer det rent faktisk for brugerne? Og hvad fungerer?

Det er præcis det Jan Johansson har undersøgt med sin afhandling.

 

34 studerende fra tre nordiske lande var sidste uge samlet i Trondheim for at skabe fremtidens bæredygtige løsninger til blandt andet almene boliger og renoveringen af et hotel.

Alle KEAs uddannelser indenfor byggeri går markant frem ved årets kvote 2 ansøgning. De unge vil være med til at bygge en bæredygtig fremtid.

Modeindustrien er giftig – ikke mindst når der farves tekstiler. Men det behøver ikke være sådan. De fleste haver og køleskabe rummer hele paletten.

Som optakt til dokumentarfilmfestivalen CPH:DOX, viser TV2 Lorry udvalgte små film skabt af studerende på Multimediedesign

Events

Ingen begivenheder fundet

 

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster