KEA - Københavns Erhvervsakademi :: kea.dk

Nyheder fra KEA

KEA dimittend Hannah Michaud har vundet prisen Årets Idealist ved Ivækstprisen 2017 for sin opfindelse med æblelæder.

 

The DIF er en online festival, hvor du kan opleve og høre de nyeste og mest interessante ideer fra nogle af verdens førende designere, entreprenører og business folk. KEAs Mette Bak Andersen og Material Design Lab er en af dem.

Studerende på Multimediedesign har ageret sparringspartnere for TV2- regionerne, som står bag kampagnen #Opstemt på SoMe.

Studerende på optometri har repareret, pudset og sorteret aflagte briller indsamlet hos danske optikere. Brillerne sendes til Ghana, hvor de doneres til ghanesere, som ellers ikke har råd til briller.

Nørrebro er vibrerende, men området omkring Stengade og Baggesensgade er en død zone, som trænger til fornyelse. Det har studerende på professionsretningen Arkitektprojektering på KEA givet deres bud på.

Sammen med Kaospiloterne i Århus tilbyder KEA masterclass 1 i 'The Arts and Craft of Facilitating Learning Spaces'. En masterclass der har rejst verden rundt.

Events

Hack IT 2018 Hackaton

12. January - 13. January 15:30 - 18:00

 
 

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster