KEA - Københavns Erhvervsakademi :: kea.dk

Nyheder fra KEA

Nordvest har brug for mere sjæl, og der skal skabes fællesskab. Det har studerende fra hele verden arbejdet på denne uge på KEA.

En ny kampagne fra Røde Kors skal få mænd til at købe genbrugstøj. Studerende fra

Marketing & Communication Design har udviklet forskellige bud på kampagner, der blandt andet inddrager Roskilde Festival og rapperen Pelle B.

 

Studerende og virksomheder netværkede og byttede ideer til Projekt Bazar på KEA Digital. De studerende fremviste deres projekter og iværksætterideer, virksomhederne var på praktikant- og medarbejderjagt.

Blazeren er noget af det sværeste at sy og lave mønster til. Nu udstiller studerende på Pattern Design deres løsninger på den udfordrende designopgave i biblioteket på KEA Guldbergsgade.

Kan du sætte retning for 500 medarbejdere og sikre, at KEA udbyder de bedste uddannelser med værdi for både de studerende og erhvervslivet? Så kan du blive den nye rektor på KEA.

Der var stor ros for grundighed og detaljer til de studerende på 1.semester på Multimediedesign-uddannelsen på KEA, der har skabt en række videoer til Everyday under CPH:DOX.

Events

Metrobyggeriet 30 meter under jorden

24. October 15:30 - 17:30

 

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster