KEA - Københavns Erhvervsakademi :: kea.dk

Nyheder fra KEA

Alt er design nu om dage, men er det også ensbetydende med bevidste valg? Per L. Halstrøms Ph.d. fremlægger guidelines til at træffe bevidste valg i designprocessen.

At få sit design sat i produktion allerede under uddannelsen, er en drøm for de fleste designstuderende. Men for studerende på 2.semester Pattern Design er det også virkelighed.

Studerende på Smykker, Teknologi & Business har dette semester etableret små virksomheder, hvor de skulle arbejde med eget smykkedesign fra ide til produktion, markedsføring og salg.

Hannah Michaud løb med størstedelen af de 170.000 kr. juryen skulle fordele for sit banebrydende æblelæder. Men der var også penge til to andre KEA-studerende, nemlig pigerne bag Fibo.

Den 1. juni tiltræder Martin T. Andersen som ny programchef på KEA KOMPETENCE. Martin T. Andersen blev valgt i et felt med mange stærke profiler.

Hvordan implementerer man som virksomhed verdensmålene i drift og forretningsstrategi, så man kan arbejde med dem i praksis? Det kan man helt konkret få svar på i dag på KEA på konferencen CSR i Praksis 2017.

Events

Ingen begivenheder fundet

 

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster