KEA - Københavns Erhvervsakademi :: kea.dk

Nyheder fra KEA

The Ecoweek book #1 har input fra en række internationale keynote speakers, der arbejder med bæredygtig arkitektur og byggeri – herunder ph.d. og underviser Jan Johansson fra KEA.

Studerende fra Multimedie design har skabt en række videoer til Fairtrade Danmark og kampagnen Verden Største Kaffepause, hvor millioner af kaffeelskere verden over viste deres opbakning til Fairtrade kaffebøndernes kamp mod klimaforandringer.

Kwok Kam Wong og Kanetnat Puttimettipanan har vundet den internationale Healthy Housing Awards-konkurrence som fandt sted i Alicante.

Drømmer du om at blive mester i dit eget firma eller få et velbetalt job i en entreprenør-virksomhed, er det nu muligt – også ved siden af jobbet.

For 7. år i træk stiger ansøgningerne til KEA. Det er især de digitale og byggerelaterede uddannelser, der går frem. Uddannelser hvor der er stor efterspørgsel på arbejdskraft, og hvor der er mulighed for at skabe.

Alexander og vennen Hans har tilbragt hver weekend siden april på festivalpladsen, brugt 120.000 kr. og ikke set en eneste koncert. Til gengæld står de bag en af de vildeste camps på festivalen.

Events

Ingen begivenheder fundet

 
 

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og YOUtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster