KEA - Københavns Erhvervsakademi :: kea.dk

Nyheder fra KEA

BYG-studerende deltog i efteråret i en international arkitekturworkshop i Beograd, og den ene af grupperne leverede så godt et projekt, at bystyret har besluttet at bygge det.

Danske Wiredelta har med hjælp fra KEA-studerende udviklet en kunstig intelligens (AI) assistent, som kan bygge gratis og skalerbare hjemmesider med adskillige muligheder for personalisering – og som kan bruges af folk uden nogen teknisk erfaring.

For de fleste mennesker er festivalen begrænset til en uge i himmerige, men for Lena Riechert Evald var det et halvt år, hvor hun var ansvarlig for on-site kommunikationen omkring kampagnen ’Equality - stand up for your rights’.

Hvem har ikke stået og bakset med at få nøgler ind i nøgleringen og prøvet at undgå klemmelus eller knække enten negle eller nøgler? Det er dødirriterende – eller var. For en KEA-studerende har opfundet en løsning og fået den patenteret.

Et nyt samarbejde mellem KEA Kompetence og HD-uddannelsen på CBS sikrer en smidigere overgang fra akademiuddannelser til HD 2. del. Som noget nyt udbyder KEA Kompetence suppleringsfaget Erhvervsøkonomisk Metode fra dette semester.

På KEA anvender vi den nyeste viden, metoder og værktøjer og inddrager dem i undervisningen – i en grad så selv underviserne går i praktik for at være helt tæt på praksis.

Events

Sustaining Fashion seminar

26. January 13:00 - 17:00

 

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster