KEA - Københavns Erhvervsakademi :: kea.dk

Nyheder fra KEA

Meyers udviklingsafdeling har bedt studerende om hjælp til at udvikle et bæredygtigt to go-emballagekoncept til både det amerikanske og danske marked.

Danmarks første magasin om bæredygtig livsstil med masser af DIY er skabt af tidligere studerende Johanne Rytter Stenstrup. Finansieringen og lidt til kom ind via crowdfunding.

Dametøjskæden Talbots har 9.000 ansatte, 450 butikker over hele USA og Canada og en dansk direktør. Lizanne Kindler fortalte studerende på Designteknolog, hvordan hendes danske ledelsesform har vendt krise til succes, og hvordan amerikanerne ser på CSR.

Få en hvilken som helst oplevelse, hvor som helst, når som helst. Forskningens Døgn på KEA gør dig klogere på den hastigt voksende VR-industri, og hvordan Virtual reality kommer til ændre alt fra uddannelse til underholdning, sundhed og pleje.

Rektor ved Københavns Erhvervsakademi Ingo Østerskov fylder 50 år den 13. april.

Overvældende mange studerende har indstillet deres praktikvirksomhed til Årets KEA-praktik. Men juryen har truffet deres valg.

Events

Ingen begivenheder fundet

 

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster