KEA - Københavns Erhvervsakademi :: kea.dk

Nyheder fra KEA

Martin Bregnhøi har både undervist elever på musikkonservatoriet og it-studerende her på KEA. Forskellen på de to og behovet for jazz i fremtidens uddannelse var emnet for et oplæg på Educa Berlin, som skabte livlig debat.

Få værktøjerne til at gøre den daglige drift mere effektiv. KEA Kompetence udbyder nu fire nye fag, som styrker den forretningsmæssige kunnen hos el- og VVS-installatører. De nye fag er udviklet i et tæt samarbejde med branchen.

Studerende på Smykker, Teknologi og Business har designet emballage og displays til virksomheden Marc’Harit, der forhandler bæredygtige perler til blandt andre Shamballa.

Konkurrencen indenfor takeaway nytårsmenuer er benhård. Vladimirs køkken bad derfor studerende om bud på både emballage og markedsføring, der kan generere endnu flere kunder.

KEA indgår samarbejde med Nordic designers Aid, som tjener penge på kasseret designertøj og investerer dem i Sydafrika til gavn for unge kvinder der.

Bronco - et magasin skabt af e-designstuderende på kun 45 dage. Magasinet handler om iværksætteri - et så fortærsket emne, at ordet ikke er nævnt én eneste gang i hele magasinet.

 

Events

KEA ALUMNI NEW YEAR'S RECEPTION WITH ERICK THÜRMER

11. January - 16. January 16:00 - 00:00

Hack IT 2018 Hackaton

12. January - 13. January 15:30 - 18:00

 
 

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster