KEA - Københavns Erhvervsakademi :: kea.dk

Nyheder fra KEA

E-design studerende Christina Stigborg har sammen med sin partner Joel Regefalk skabt en møbelserie i svejsede stålstænger, der har høstet stor opmærksomhed på interiør- og designmessen Formland samt sponsering fra Kvadrat.

Studerende på PTI (produktudvikling og teknisk integration) har det seneste semester samarbejdet med den brasilianske flyproducent EMBRAER og bilproducenten Peugeot om at skabe fremtidens grønne flykabine.

Hvordan kommer fremtidens fly til at se ud? Studerende på Produktion og Teknisk Integration samarbejder med det brasilianske flyselskab Embraer om fremtidens bæredygtige kabine - de skal kort sagt finde nye bæredygtige teknologier og løsninger til flyindustrien anno 2040.

Slut med at stå og mangle bind og tamponer. Studerende fra E-design og Multimediedesign vil skabe en abonnementsordning med økologiske menstruationsartikler lige til døren – hos dig og hos en kvinde i et u-land.

Guillaume Pierre Slizewicz vandt sammen med to andre studerende i kategorien ’Mobile & Web – Idea stage’ med deres platform der hjælper industrielle designere med at vælge de rigtige materialer til deres produkter.

Studerende på MMD international fik til opgave at lave en kampagne for et elektrisk hjul - nærmere bestemt Electric Unicycles fra start up virksomheden UniRiders.

Events

Ingen begivenheder fundet

 

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster