KEA - Københavns Erhvervsakademi :: kea.dk

Nyheder fra KEA

KEA - Københavns Erhvervsakademi og EnergiTjenesten Øst etablerer et partnerskab om efter- og videreuddannelse inden for Energimærkningsordningen og BedreBolig-ordningen.

Nu kan du høre underviser på KEA Rasmus Rahbek Simonsen fortælle om, hvordan veganisme har fået mainstream-appel, og hvad det betyder for brands og virksomheder.

Kristine Harper, som underviser på KEA Design, kan snart kalde sig international forfatter. Hendes bog ’Aesthetic Sustainability - Product Design and Sustainable Usage’ udkommer nemlig i England til september.

Den store stigning af ansøgere til KEAs tekniske uddannelser betyder, at KEA optager 12 procent flere studerende i år på de tekniske uddannelser. Men det er slet ikke nok – erhvervslivet har brug for endnu flere. Og du kan stadig nå at søge.

Alle veje fører til Rom. I hvert fald begyndte Jørgen Ravnsbæk sin karriere som revisor i Price Waterhouse, men blev siden underviser og kursuschef på Handelsskolen og BEC i Ballerup. 

Da erhvervsakademisektoren blev grundlagt i 2009, var Jørgen Ravnsbæk blandt de første,...

I den forgangne uge er hijaben som hverdagsobjekt blevet udfordret i materiale, komfort og ikke mindst æstetik - noget som mange tørklædebærende kvinder efterlyser.

Events

Ingen begivenheder fundet

 
 

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster