KEA - Københavns Erhvervsakademi :: kea.dk

Nyheder fra KEA

KEA-studerende fra Smykker, Teknologi og Business er gået sammen med studerende på Datalogi og har skabt 11 produkter, der bygger bro mellem wearables og design. Nogle fokuserer på fælleskabet og historien mellem mennesker, mens andre har en medicinsk tilgang, såsom...

De fem dommere var fuldstændig enige, da de skulle vælge en vinder: det blev JENSEN Denmark på Bornholm, som havde skabt en exceptionel god praktik for Mads Jørgen Nilsson, som læser til produktionsteknolog på KEA.

Fiskeskind behandlet i urin, bløde sneakers i træ og surfertøj lavet af genbrugt fiskenet. Det var bare nogle af de ideer, der imponerede NIKE ved åbningen af udstillingen 'Moving into the future – NIKE + KEA collaboration', som netop er åbnet.

Manifestet er udviklet af 116 mode og business-studerende fra 40 forskellige nationaliteter. I tre dage har de arbejdet på, hvordan de 17 FN Development Goals kan implementeres i modebranchen for at fremme en bæredygtig fremtid. De unges manifest indeholder 7 krav til...

Igen i år var der tale om et stærk felt, og der blev uddelt tre sølvmedaljer, som er prisens højeste anerkendelse.

I dag er dagen, hvor 100 studerende fra 40 lande stiller sig op foran nogle af de mest magtfulde mennesker i verden og præsenterer deres løsningsforslag til, hvordan modeindustrien kan ændres og gøre en forskel til det bedre.

Events

Ingen begivenheder fundet

 
 

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook og YOUtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster