KEA - Københavns Erhvervsakademi :: kea.dk

Nyheder fra KEA

KEA’s egen plastik-ekspert Frank Christensen, som studerer til produktionsteknolog, giver dig 10 tips til en bæredygtig festival – som også kan bruges derhjemme eller på ferien.

Studerende på PTI (produktudvikling og teknisk integration) har det seneste år samarbejdet med den brasilianske flyproducent EMBRAER og bilproducenten Peugeot om at skabe fremtidens grønne flykabine. Nu kan deres løsninger opleves.

Da Alicja Biala dimitterede fra Sustainable Fashion på KEA, blev hun optaget på det prestigefulde Royal College of Art. En enestående, men også dyr mulighed. Nu tilbyder hun sin kunst til gengæld for funding.

Det er stort at kunne kalde sig Autoriseret El-installatør – og endda som de første, der har taget uddannelsen på deltid ved siden af jobbet.

Gæsterne på årets Roskilde Festival kan komme og lave deres eget festivalgear af genanvendt affald og få repareret deres ødelagte udstyr - med et demokratisk twist.

KEA har taget initiativ til en konference om kvalitet, der for første gang nogensinde samler repræsentanter far hele den videregående sektor. Målet er at dele erfaringer og blive inspireret på tværs - for udfordringerne er ofte de samme.

Events

Ingen begivenheder fundet

 

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster