KEA - Københavns Erhvervsakademi :: kea.dk

Nyheder fra KEA

KEA - Københavns Erhvervsakademi og EnergiTjenesten Øst etablerer et partnerskab om efter- og videreuddannelse inden for Energimærkningsordningen og BedreBolig-ordningen.

Nu kan du høre underviser på KEA Rasmus Rahbek Simonsen fortælle om, hvordan veganisme har fået mainstream-appel, og hvad det betyder for brands og virksomheder.

Kristine Harper, som underviser på KEA Design, kan snart kalde sig international forfatter. Hendes bog ’Aesthetic Sustainability - Product Design and Sustainable Usage’ udkommer nemlig i England til september.

Den store stigning af ansøgere til KEAs tekniske uddannelser betyder, at KEA optager 12 procent flere studerende i år på de tekniske uddannelser. Men det er slet ikke nok – erhvervslivet har brug for endnu flere. Og du kan stadig nå at søge.

Alle veje fører til Rom. I hvert fald begyndte Jørgen Ravnsbæk sin karriere som revisor i Price Waterhouse, men blev siden underviser og kursuschef på Handelsskolen og BEC i Ballerup. 

Da erhvervsakademisektoren blev grundlagt i 2009, var Jørgen Ravnsbæk blandt de første,...

I den forgangne uge er hijaben som hverdagsobjekt blevet udfordret i materiale, komfort og ikke mindst æstetik - noget som mange tørklædebærende kvinder efterlyser.

Events

Fast track to the job of your dreams

30. August 15:00 - 17:30

MADE@KEA

20. September 14:00 - 18:00

 
 

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster