KEA - Københavns Erhvervsakademi :: kea.dk

Nyheder fra KEA

Studerende fra Digital Konceptudvikling har arbejdet på at gøre Metroen og den nye Cityring til en succes fra første færd. Det kræver nye vaner. Og udsigt til mere tid.

På et ekstraordinært bestyrelsesmøde den 6. marts tog bestyrelsen beslutning om en ny organisering for KEA fremadrettet. I den forbindelse skal ansættes tre nye direktører.

Som studerende på KEA har man et tæt samarbejde med erhvervslivet fra dag 1 - ikke mindst i kraft af praktikken. Nu kan de studerende nominere de sejeste praktikvirksomheder til Årets KEApraktik.

Chace Race er racerspillets svar på skak, hvor hele business-delen bag Formel 1 også er en del af spillet. 1.præmien i de kommende verdensmesterskaber er på 1 mio. dollars.

Digitaliseringen af undervisning koster milliarder – og måske også vores børns læring. Effekten af årtiers digitalisering har stadig ikke vist sig. Tværtimod.

To KEA studerende havde deres styles med på den nyligt overståede modemesse – deres design blev til virkelighed gennem virksomheden Schulz by Crowd.

Events

Ingen begivenheder fundet

 

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster