KEA - Københavns Erhvervsakademi :: kea.dk

Nyheder fra KEA

Nu er det sidste chance for at melde sig til dette års Youth Fashion Summit et samarbejde mellem FN, Global Fashion Agenda (tidl. Danish Fashion Institute) og KEA.

 

 

Fokus er på almindelige mennesker på kurset Writing for story, fordi alle har en historie – ikke kun de kendte. Portrættet fortæller om den enkelte, men kan i høj grad også sige noget om livet.

Statens Museum for Kunst har digitaliseret en stor del af deres kunst, og nu er den til fri afbenyttelse. MMD-studerende viser, hvad den kan bruges til.

Steen Enemark Kildesgaard er ny rektor på KEA – Københavns Erhvervsakademi.

Studerende på designteknologen har de seneste uger arbejdet på et case study om H&M og udviklet deres bud på et nyt hypotetisk bæredygtigt koncept til H&M Divided målrettet unge mellem 14 og 17 år.

Martin Bregnhøi har både undervist elever på musikkonservatoriet og it-studerende her på KEA. Forskellen på de to og behovet for jazz i fremtidens uddannelse var emnet for et oplæg på Educa Berlin, som skabte livlig debat.

Events

Ingen begivenheder fundet

 
 

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster