KEA samarbejder med virksomheder, interesseorganisationer, andre uddannelsesinstitutioner og mange andre. Hvis du har en idé til et projekt, vil have en af vores studerende i praktik eller måske noget helt tredje, så kan du her blive klogere på de muligheder, du har, for at samarbejde med os.
Samarbejde med KEA
Flere muligheder for samarbejde
Din virksomhed har flere muligheder for at samarbejde med KEA. Det kan fx være fagligt input og arbejdskraft ved at tage en studerende i praktik.
Som virksomhed kan du også samarbejde med en gruppe studerende om et specifikt projekt. Eller du kan deltage i et forskningsprojekt med vores docenter og undervisere.
Du kan også slå en studentermedhjælperstilling op på vores jobportal, hvis du har brug for en studerende inden for dit fagområde som studentermedhjælper.
KEA samarbejder løbende med erhvervslivet om udvikling af vores uddannelser, så de studerende har noget byde på inden for deres fagområde.
Udvikling af uddannelser
På KEA tror vi på, at de bedste uddannelser opstartes og udvikles i samarbejde med de brancher, som vi uddanner til. Vores studerende skal matche erhvervslivets behov, og derfor arbejder KEA systematisk med de virksomheder, der typisk vil ansætte vores studerende efter endt uddannelse.
De vigtigste samarbejdsfora for udvikling af uddannelserne er:
-
Uddannelsesudvalg og advisory board
Til hver uddannelse er der knyttet et uddannelsesudvalg eller et advisory board, som mødes løbende for at diskutere en bestemt uddannelses udviklingspotentiale. Det foregår i en dialog mellem uddannelsen og udvalget om KEAs planer for uddannelsen, som uddannelsesudvalget kommer med input og forslag til. Uddannelsesudvalg og advisory board mødes to til fire gange om året.
-
Evaluering af praktikforløb og projekter
Praktikforløb og projektsamarbejde er de største kontaktflader mellem KEA og erhvervslivet. Derfor gør KEA en ekstra indsats i forbindelse med evalueringerne for at få tendenser og pointer fra vores samarbejdspartnere til den løbende udvikling af uddannelsernes indhold. Derudover besøger KEAs praktikkoordinatorer også praktikvirksomheder, når der er praktiksemester. De kan ikke nå alle praktikvirksomheder i løbet af et semester, men vælger virksomheder ud for at høre om virksomhedens idéer til forbedringer i uddannelserne.
-
Behovs- og virksomhedsanalyser
Når KEA udvikler eksisterende og nye uddannelser indgår der grundige behovs- og virksomhedsanalyser i processen. Kvalitetsenheden laver løbende aftageranalyser, praktiktilfredshedsanalyser, dimittendanalyse, der indgår i udviklingen af eksisterende og nye uddannelser.