Nyheder :: kea.dk
Det sker

25.000 kr. venter til den eller de mest innovative studerende ved et dansk erhvervsakademi, der kan bevise sin/deres innovations-faktor.

Kunsthåndværkerprisen af 1879 er overdraget til Københavns Erhvervsakademi af KTS Københavns Tekniske Skole. Der indkaldes netop nu værker til bedømmelse.

Det er nu ét år siden, at KEA - Københavns Erhvervsakademi købte internetportalen BIMbyen.dk af tre tidligere bygningskonstruktør-elever. BIMbyen.dk er ret beset en portal for de få, men med betydning for rigtig mange. Hvordan?

11 studerende, 3 undervisere og en studieleder fra Institut for ædelmetal drog for nylig til årets SCHMUCK-messe i München. SCHMUCK-messen er en del af ’Handwerk & Design auf der Internationalen Handwerksmesse” og indholdsmæssigt beskæftiger den sig hovedsagligt med den...

H.C. Andersen, kinesisk forår, chill & grill og nordisk mad er nogle af de koncepter, som KEA-studerende mener, vil kunne udvide sæsonen og øge besøgstallet i Tivoli.

Fredag og lørdag den 23.-24. marts står i robotternes tegn, når KEA – Københavns Erhvervsakademi lægger hus til erhvervsakademiernes uofficielle Danmarksmesterskaber i konstruktion og programmering af robotter.

Det er med stolthed at KEA – Københavns Erhvervsakademi nu endelig har fået godkendelsen af Uddannelsesministeren til at udbyde uddannelsen Professionsbachelor i smykker, teknologi og business. Godkendelsen er resultatet af et flerårigt udviklingsarbejde i tæt samarbejde med...

Kort- og landmålingsteknikere er jaget vildt på det danske jobmarked. Jobbene hænger billedligt talt på træerne – klar til at blive plukket ned af personer, som gennemgår den toårige uddannelse.

Morgendagens smykkedesignere skal rumme både utæmmet, kreativ skaberkraft - og et snusfornuftigt, skarpt blik for god forretning. Derfor har KEA – Københavns Erhvervsakademi skabt uddannelsen Professionsbachelor i smykker, teknologi og business.

En række studerende ved KEAs PBA i Design/Business fik denne vinter til opgave at identificere en trend.

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster