Nyheder fra KEA :: kea.dk
Presse

Nyheder fra KEA

Studerende på Sustainable Fashion, Fashion Management og Pattern Design har designet bæredygtige styles og skabt et bæredygtigt koncept for det danske brand Ganni.

KEA dimittend Felipe Coelho er kun 23 år, men har allerede startet sit eget mærke, der angriber mode og modebranchen radikalt anderledes.

KEA-studerende har undersøgt, hvordan vores opfattelse af kød påvirkes af producenternes design, og hvordan vi i virkeligheden har det med kød - blandt andet via face-tracking.

Jazz lever i bedste velgående blandt en ny generation af unge danske talenter, og det har studerende på Multimediedesign formidlet via en række små film og videoer.

Efter 24 timers intens battle kunne et hold Computer Science-studerende kalde sig vindere af Hackathon 2018.

Nu er det sidste chance for at melde sig til dette års Youth Fashion Summit et samarbejde mellem FN, Global Fashion Agenda (tidl. Danish Fashion Institute) og KEA.

 

 

Fokus er på almindelige mennesker på kurset Writing for story, fordi alle har en historie – ikke kun de kendte. Portrættet fortæller om den enkelte, men kan i høj grad også sige noget om livet.

Statens Museum for Kunst har digitaliseret en stor del af deres kunst, og nu er den til fri afbenyttelse. MMD-studerende viser, hvad den kan bruges til.

Steen Enemark Kildesgaard er ny rektor på KEA – Københavns Erhvervsakademi.

Studerende på designteknologen har de seneste uger arbejdet på et case study om H&M og udviklet deres bud på et nyt hypotetisk bæredygtigt koncept til H&M Divided målrettet unge mellem 14 og 17 år.

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster