Nyheder fra KEA :: kea.dk
Presse

Nyheder fra KEA

Dametøjskæden Talbots har 9.000 ansatte, 450 butikker over hele USA og Canada og en dansk direktør. Lizanne Kindler fortalte studerende på Designteknolog, hvordan hendes danske ledelsesform har vendt krise til succes, og hvordan amerikanerne ser på CSR.

Få en hvilken som helst oplevelse, hvor som helst, når som helst. Forskningens Døgn på KEA gør dig klogere på den hastigt voksende VR-industri, og hvordan Virtual reality kommer til ændre alt fra uddannelse til underholdning, sundhed og pleje.

Rektor ved Københavns Erhvervsakademi Ingo Østerskov fylder 50 år den 13. april.

Overvældende mange studerende har indstillet deres praktikvirksomhed til Årets KEA-praktik. Men juryen har truffet deres valg.

Interessen for akademiuddannelsen i EL-installation har været så stor, at KEA henter undervisere fra University College Nordjylland.

Design en bestseller. Sådan lød opgaven fra taskefirmaet Decadent, som selv står bag flere af slagsen. Studerende på Designteknolog kom med deres bud på, hvordan sådan en ser ud.

Tiger-butikkerne har for nylig taget navneforandring til Flying Tiger Copenhagen. Og med 700 butikker i 29 lande med hver deres kendetegn og kultur havde de brug for de studerendes hjælp til at sikre en klar brandidentitet over hele verden.

Danske Penol vil udvide forretningen til resten af verden startende med Tyskland. Studerende på Marketing & Communication Design har givet deres bud på, hvordan de bæredygtige blyanter og Svanemærkede tudser skal lanceres syd for grænsen.

Vi taler meget om bæredygtighed, og mange vil gerne bygge bæredygtigt, men hvordan fungerer det rent faktisk for brugerne? Og hvad fungerer?

Det er præcis det Jan Johansson har undersøgt med sin afhandling.

 

34 studerende fra tre nordiske lande var sidste uge samlet i Trondheim for at skabe fremtidens bæredygtige løsninger til blandt andet almene boliger og renoveringen af et hotel.

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster