Nyheder fra KEA :: kea.dk
Presse

Nyheder fra KEA

At få sit design sat i produktion allerede under uddannelsen, er en drøm for de fleste designstuderende. Men for studerende på 2.semester Pattern Design er det også virkelighed.

Studerende på Smykker, Teknologi & Business har dette semester etableret små virksomheder, hvor de skulle arbejde med eget smykkedesign fra ide til produktion, markedsføring og salg.

Hannah Michaud løb med størstedelen af de 170.000 kr. juryen skulle fordele for sit banebrydende æblelæder. Men der var også penge til to andre KEA-studerende, nemlig pigerne bag Fibo.

Den 1. juni tiltræder Martin T. Andersen som ny programchef på KEA KOMPETENCE. Martin T. Andersen blev valgt i et felt med mange stærke profiler.

Hvordan implementerer man som virksomhed verdensmålene i drift og forretningsstrategi, så man kan arbejde med dem i praksis? Det kan man helt konkret få svar på i dag på KEA på konferencen CSR i Praksis 2017.

Studerende fra hele verden har forhandlet et udkast til en FN resolution, der skal gøre modebranchen mindre beskidt. Nu er den klar.

Danmarks bedste praktikophold er netop kåret. Amerikanske Regal Boats og praktikant Rasmus Christensen fra KEA løb med sejren efter at have dystet mod otte andre praktiksteder til et stort event i Operaen i København.

Designmuseum Danmark åbner et stort marked i museets have med fokus på bæredygtighed og design. Material Design Lab flytter i den forbindelse sine aktiviteter ind på museet.

KEA-studerende Marta Dolska er i finalen til EcoChic Design Award 2017, og du kan stemme på hendes smukke design, der gør brug af up-cycling.

Ni virksomheder dyster tirsdag den 16. maj om at vinde ’Årets Erhvervsakademipraktik’. Prisen sætter fokus på, hvordan praktikophold skaber værdi for både virksomhederne og de studerende – 25 procent får efterfølgende job i deres praktikvirksomhed.

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster