Nyheder fra KEA :: kea.dk
Presse

Nyheder fra KEA

Nordvest har brug for mere sjæl, og der skal skabes fællesskab. Det har studerende fra hele verden arbejdet på denne uge på KEA.

En ny kampagne fra Røde Kors skal få mænd til at købe genbrugstøj. Studerende fra

Marketing & Communication Design har udviklet forskellige bud på kampagner, der blandt andet inddrager Roskilde Festival og rapperen Pelle B.

 

Studerende og virksomheder netværkede og byttede ideer til Projekt Bazar på KEA Digital. De studerende fremviste deres projekter og iværksætterideer, virksomhederne var på praktikant- og medarbejderjagt.

Blazeren er noget af det sværeste at sy og lave mønster til. Nu udstiller studerende på Pattern Design deres løsninger på den udfordrende designopgave i biblioteket på KEA Guldbergsgade.

Kan du sætte retning for 500 medarbejdere og sikre, at KEA udbyder de bedste uddannelser med værdi for både de studerende og erhvervslivet? Så kan du blive den nye rektor på KEA.

Der var stor ros for grundighed og detaljer til de studerende på 1.semester på Multimediedesign-uddannelsen på KEA, der har skabt en række videoer til Everyday under CPH:DOX.

Lige nu er en gruppe studerende i fælles-praktik på Christiansø, hvor de skal løfte turistoplevelsen digitalt. Og næste hold skal hjælpe Joe & The Juice med en kompleks digital udfordring – på tværs af uddannelser.

Ane Cortzen og en række tidligere studerende delte generøst ud af deres erfaringer til lanceringen af KEA Alumne MADE@KEA, hvor KEA dimittender kan mødes, netværke og blive klogere.

Studerende på Sustainable Fashion imponerede med deres genbrugs-kreationer, som blev vist ved et modeshow på The lab. Emma Nissen løb med titlen for Bedste design udvalgt af en dommerkomité, der blandt andre bestod af designer Asger Juul Larsen

IVÆKSTprisen er iværksættermiljøets egen pris, som hvert år hylder de dygtigste danske iværksættere. Indstil dig selv eller dine studiekammerater.

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster