Nyheder fra KEA :: kea.dk
Presse

Nyheder fra KEA

Studerende på Digital Konceptudvikling har givet deres bud på, hvordan man kan reducere plastik – og det samme har unge i resten af verden gjort. Global Goals Jam foregår nemlig samtidig jorden rundt.

 

 

På PBA i Digital Konceptudvikling har de netop rundet 100 virksomhedsprojekter siden starten i 2010. Samarbejder hvor virksomheder såsom LEGO får løst en konkret problemstilling, og de studerende får lov at bruge deres kompetencer.

Tidligere KEA-studerende Akvile Milaknyte-Rackauske

er i New York, hvor han skal præsentere for FNs Global Compact Leaders Summit, og hun har helt bogstaveligt noget med i rygsækken.

 

Denne sommer dystede et hold studerende sig til en flot placering i Mate-konkurrencen i USA. Og netop nu samles et nyt hold undervandsrobot-magere til næste års konkurrence i Seattle.

Savner du fire modstandere til en beachvolleykamp, eller ved du ikke, hvad du skal i weekenden, så er app’en Joynin din ven.

 

 

KEA vil redde verdenshavene med undervandsdroner, og du kan være med på KEA ROV Maker Space på Ungdommens Folkemøde 2017.

KEA Alumne har netop afholdt sit første event og over 100 tidligere studerende deltog på workshoppen ’Linkedin – Fast track to the job of your dreams.

Kristian Lildholdt Hansen, som læser til bygningskonstruktør, modtager i dag prisen for bedste projekt i Tværfaglig Bygningsrenovering ved RenoverPrisen 2017.

Stillingen som rektor på KEA vil snart blive slået op. Indtil den rigtige kandidat er fundet, er der indsat en interimsledelse, der sikrer den daglige drift og nye initiativer.

Netop nu kører Røde Kors Genbrug en studiestarts-kampagne, som er baseret på ideer fra studerende på Marketing & Communication Design. Samarbejdet gør en reel forskel for hjælpeorganisationen.

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster