Nyheder fra KEA :: kea.dk
Presse

Nyheder fra KEA

Teachers and students from ten European institutions gathered in Copenhagen for the Summer School seminars.

4206 studerende har sendt en ansøgning om optagelse på KEA til årets sommeroptag. Det er en stigning på 8 % i forhold til de 3884 studerende sidste sommer.

Der var tæt løb da vinderne af Betacamp 2012 blev kåret i weekenden. ''Vi har haft fem top engagerede hold, der har udviklet gode idéer så vi har måttet gå ned i detaljen for at finde en vinder. Vi ville gerne have haft fem vindere men vi måtte jo finde en.'' sagde Pia...

Unge drømmer om at bliver smykkedesigner eller arbejde med økonomi og IT. To nye professionsbachelor uddannelser Smykker, Teknologi og Business og PBA i Økonomi og IT har især opnået flotte ansøgertal på Københavns Erhvervsakademi i år.

The 5th semester students on the Bachelor of Architectural Technology and Construction Management programme are probably not going to experience the future KEA Campus. However, if they eventually return they may see their own fingerprint on elements of the building.

Byggebranchen er langsomt, men sikkert ved at skrotte papir, pen og lineal – til fordel for 100 procent digital projektering. Overskriften for den nye epoke er BIM – Building Information Modelling. Bygningskonstruktøren som fagperson er en oplagt fødselshjælper og tovholder...

De fagtekniske kompetencer kan ikke stå alene i ledelse af store bygge- og anlægsprojekter. Ledelse af mennesker, planlægning, kommunikation og samarbejde tegner sig også i profilen af den gode byggeleder. Det viser en ny analyse foretaget i Sverige og Danmark i et...

Allerede før eksamensbeviset er overrakt er fem nyuddannede energiteknologer i job ud af 17 dimittender fra Københavns Erhvervsakademi. Energiteknologer og installatører modtog Tekniqs dimittendpriser ved en festlig dimission på KEA Københavns Erhvervsakademi.

Tre nuværende og en tidligere studerende på KEA er blandt de 25 udvalgte, der deltager i den såkaldte Betacamp for unge med IT-talent og lyst til at udvide deres netværk.

I strålende solskin i gårdhaven på Hotel Allinge modtog medstifter og Marketing Manager Nicolai Christensen fra Computerfriend.dk, Danske Erhvervsakademiers Innovationspris 2012. Folkemødet dannede rammen om prisoverrækkelsen.

Få svar på dine spørgsmål om uddannelser, efteruddannelseroptag og KEA generelt eller find os på Facebook, Linkedin og Youtube.
Har du kommentarer til siden? Skriv til webmaster